keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Sick

Maanantaina käytiin läpi arviointikeskustelut mun työssäoppimisohjaajan kanssa ja niistä jäi hyvät fiilikset ja tosi hyvä maku suuhun. Juteltiin pari tuntia kaikesta mahollisesta tähän työhön liittyvästä, käytiin läpi arviointilomakkeet ja päätettiin arvosanat. Ihan hulluu ajatella, et alle kuukauden päästä on jo valmistujaiset ja sit olis aika ottaa lähtöpassit Helmestä. Tää kolme vuotta hurahti ihan älyttömän nopeesti. Odotan vaan sitä hetkeä perjantaina 31. toukokuuta, kun Tykin rehtori julistaa meidät ylioppilaiks ja saadaan asettaa kaksoistutkintolakit päähän, mahtaa olla upee tunne.

Maanantain ja tiistain välisenä yönä mun hyvät fiilikset sai kuitenkin vähän takapakkia, koska tulin taas kipeeksi. Tällä kertaa ei ollu flunssasta tietookaan, vaan sen sijaan onnistuin jostain poimimaan melko raivokkaan vatsataudin. Jouduin olla yhen päivän pois töistä, mut kiva et pääsin tänään palaamaan jo normi arkeen. Sinänsä huvittavaa, koska yleensä mä en oo koskaan kipeenä, mut nyt heti kun lähtee ulkomaille niin näitä alkaa sadella. Just my luck, toivotaan ettei mitään suurempii epämiellyttävii yllätyksiä oo edessä. Onneks täällä on niin ihana, lämmin ja keväinen sää, et mieli kirkastuu pahimpinakin päivinä.


Ehkä maailman kamalinta taudin-tappaja vissyä, niin suolasta et alko muistuttaa merivettä. En kuitenkaan valita, se autto oikeesti.

Kesä tule jo!!

Meillä aletaan toimistollakin jo valmistautuu kesään kovaa vauhtia, sillä viimeset summer helperit alottaa ens viikolla. Toimisto on niin suuri ja uusia kasvoja on niin paljon, et välillä on vaikea muistaa kaikkien nimiä, vaikka mulla onkin varsin hyvä kasvojen ja nimien yhdistämismuisti. Perjantaina päästään porukalla viettämään yhteistä aikaa, koska luvassa on firman synttärijuhlat. Saa nähdä, että mitä kivaa on luvassa, viime pikkujoulutkin oli aika mahtavat. Pikkujouluista löytyy erillinen postaus joulukuun kohdalta, jos joku haluaa sen käydä tsekkaamassa. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti