keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Christmas party

Eilen juhlittiin pikkujouluja koko konttorin voimin. Päivän aikataulu oli suunniteltu älyttömän hyvin ja ihan pakko sanoa, et nää oli varmaan upeimmat pikkujoulut, joissa oon koskaan ollut. Työpäivä loppui kaikilla vähän normaalia aikaisemmin, jonka jälkeen hypättiin meijän privaattibussiin ja ensimmäinen stoppi oli lasinpuhalluskurssi. Kurssin alussa kuultiin vähän taustaa lasinpuhalluksesta ja halukkaat sai itsekin käydä puhaltamassa. Tän jälkeen meillä oli tauko, jonka aikana tarjoiltiin glögiä ja pientä syötävää. Ohjelman viimesessä osassa jokainen sai tehdä itselleen lasiesineen muutamasta eri vaihtoehdosta ja ite päädyin tuikkutelineeseen, koska se näytti helpoimmalta vaihtoehdolta ja tykkään paljon poltella kynttilöitä kotosalla. Vaikka ite sanonkin, niin ihan sulonen "matkamuisto" siitä tuli.


Kyllä, lasia se on.





 



Seuraavana vuorossa oli Tallinnan teletorni. Pääsin taas uhmaamaan mun korkeenpaikankammoa, koska sillä tornilla tosiaankin on pituutta sellaset 170 metriä. Ensimmäisenä mentiin teletornin matkamuistopuodin kautta kattomaan 3D lyhyt elokuva, joka oli humoristinen ja hauska ja siinä ohella esiteltiin tornin tiloja. Elokuva kesti muutaman minuutin ja sen jälkeen päästin nousemaan ylös. Näköalahuone ja ravintola oli ylimmäisessä kerroksessa, tais peräti olla kerros numero 21. Tuntu siltä, et se hissimatka ei olis loppunu koskaan ja korvatkin siinä nousussa meni parikin kertaa lukkoon. Päästiin kuitenkin hyvillä mielin huipulle.

Meille oltiin varattu noin tunti aikaa kierrellä näköalahuoneessa ja kello kuudelta mentiin tornin korkeimpaan pisteeseen, jossa syötiin illallinen ravintolassa. Tervetuliaisjuomana juotiin glögiä ja alkupala sisälsi esimerkiks oikeeta tonnikalaa ja erilaisia kastikkeita. Pääruokalajina oli villisikaa, joka sai meijän pöydässä ihan oman nimen, metsäporsas. Aika kympin arvonen suomennos, joka sai aikaan naurukohtauksia ja ilonkyyneliä. Jälkiruokana oli jotain kuivakakkua mustikkakeitossa ja päällä piparkakkujäätelöä. Kokonaisuus oli toimiva, hyvää ruokaa ja vielä parempaa seuraa.




"170 metriä tyhjyyteen" Tän ideana oli, et siihen mentiin päälle seisomaan, painettiin nappia ja TADAA, seisoit lasin päällä, josta näki koko pitkän pudotuksen alas asti. Tän koittamiseen mun pelko tuli vastaan. NEVER.

 

Olihan sillä vähän pituutta...

Illallinen kesti yli 2 tuntia, josta lähettiin vielä jatkamaan nelihenkisen porukan kesken Vanhaan kaupunkiin. Tykkäsin ihan älyttömästi koko päivästä, paljon kaikkee kivaa ja ennenkokematonta tekemistä. Tästä jäi upeet muistot, hyvä maku suuhun ja ennen kaikkea se oli mahtava kokemus.

Eilen saatiin myös vihdoin kuulla infoa uuden toimiston sijainnista. Ens keväänä kun tuun takasin, niin toimisto on sillon jo siirtynyt uuteen toimitilaan. Uus toimisto sijaitsee ihan ülemiste keskuksen vieressä ja on kooltaan paljon isompi, kun tää nykynen. Mielenkiinnolla ootan sen näkemistä sitten, kun on mun aika palata takasin Tallinnaan.

Perjantaina on mun lähdön aika ja epätoivonen pakkausoperaatio on jo aluillaan. Nää kolme viikkoa on ollut mukavaa aikaa, kiitokset siitä kuuluu koko Tumlaren väelle. Aitäh!




...to be continued ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti